The British School of Kosova, organizoj festën tashmë tradicionale të Abetares.
Kjo festë u pasqyrua me një program kulturo-artisitk i pasuruar me pika të ndryshme edukative e atraktive dhe i shoqëruar me nje koktej. Si rrjedhoj e kësaj ngjarje nxënësit ishin të ngazëllyer ngase po e përfundonin një vit shkollor nga i cili morën hapat e parë, mësuan shkronjat e shkrimin nga libri që gjithhere do të jetë libri më i dashur i tyre drejt një të ardhme të ndritur…!
The British School of Kosova, ju uron suksese të mëtutjeshme!