Festa e Abetares Kaloi një kohë e gjatë prej 9 muajsh që nga fillimi I vitit shkollor më saktësisht klasës së parë, ku nxënësit nisën një rrugëtim të gjatë drejt dijes. Gjithë kjo punë u kurorëzua me Festën e Abetares, si ditë mjaft e vecant për fatosat e vegjël, e cila u mbajt me 14 dhe 15 Maj,2018 në teatrin “Faruk Begolli”. Fatosat tanë para prindërve,gjyshërve dhe pjesëmarrësve tjerë shfaqën një program të larmishëm me këngë e vjersha si dhe pjesë të tjera mjaft interesante.Kjo festë mori jehonë të madhe dhe do të mbetet gjatë në kujtesën e fëmijëve.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>