The British School of Kosova ka organizaur Panairin e Shkencës për të tretën herë rradhazi. Si çdo vit tjetër, edhe këtë vitë Panairi zgjoi interesimin e mediave për të elaboruar më shumë lidhur me punën e shkëlqyer të nxënësve.
Në emisionin e pasditës në Tribuna Chanel të ftuar ishin Profesori i Teknologjisë z. Ersan E. Hamdiu dhe nxënësi Timur Urcan, të cilët në këtë Panair u prezentuan me “Aplikacionin BSK”, të cilin mund ta shkarkoni në Play Store.
Aplikacioni i’u ofron mundësinë që të keni qasje më të lehtë dhe më të shpejtë rreth informatave të detajuara në lidhje me shkollën, me oraret e lëndëve,oraret e testeve,aktiviteteve,etj…
Për më shumë ju ftojmë ta shkarkoni
https://play.google.com/store/apps/details…

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>