The British School of Kosova organizon për herë të dytë Panairin Shkencor, ku do të prezantohen 100 punime shkencore të punuara nga nxënësit e shkollës sonë.
Panairi do të mbahet më datë 29 maj 2017, e hënë, ora 13:00 deri 16:00, në objektin e BSK-së, si dhe më datë 30 maj 2017, e martë, ora 13:00 deri 16:30, në sheshin “Zahir Pajaziti”.
Kemi kënaqësinë të ju ftojmë t’i vizitoni punimet hulumtuese të nxënësve të The British School of Kosova!