“The British School of Kosova” promovon vlerat e nxënësve tanë. Autorja e librit “Nostalgji për kujtimet plot dashuri” nxënësja e shkollës sonë, Leonita Muja premton shumë në krijimtarinë letrate dhe artistike, si një shkrimtare e re dhe një piktore e mrekullueshme. Leonitës i dëshirojmë shumë suksese duke i premtuar përkrahje të vazhdueshme asaj dhe të gjithë nxënësve që kanë talente në të gjitha fushat!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>