The British School of Kosova, ka organizuar programin me të rëndësishem të fundvitit, “Talent Show” me 22 dhjetor 2017 për nxënësit e Nivelit Fillor (2-5). Në praninë e mësimdhënësve, prindërve të ftuar, pjesëmarrësit patën mundësin të shpalosin talentin e tyre të përgatitur në forma të ndryshme. Për përformancen /shfaqjen më të mirë ka vendosur juria e cila kishte këtë përbërje:
1.Znj. Besa Miftaraj – Shala, prind
2.Z.Ismet Sijarina, prind
3.Znj.Albana Neziraj-Krasniqi, prind
4.Znj.Hana Bajrami,prind
5.Znj.Loreta Ukshini, mësuesja e artit.

Kjo juri ka vendosur për tri çmimet kryesore:

Vendi i Parë: Nea Ibrahimi, kl.III/1- këndim
Vendi i Dytë: Eris Tafa, kl.II/1 – punëdore
Vendi i Tretë: Lisa Kraniqi, IV/1 – recitim.

Nga duartrokitjet e medha të publikut u nda edhe Çmimi i Publikut për nx.:
Jon Hoxha, kl. II/1-definim i numrave miliardesh,
Grela Sekiraqa kl.III/1 – atletikë
Klara Çarkaxhija kl.II/4 – balet.

Për të gjithë nxënësit pjesëmarrës u ndanë mirënjohje ndersa për fituesit edhe medalje.

The British School of Kosova, ju uron shume suksese fituesve dhe të gjithë nxënësve pjesëmarrës.

 

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>