Me datë 26 shtator, për nder të ditës europiane të gjuhëve, nxënësit e The British School of Kosova vizituan Aleancën Franceze në Prishtinë.

Aty nxënësit patën mundësi të argëtohen përmes kuizeve dhe aktiviteteve të ndryshme që ishin organizuar për nder të kësaj dite.

“A different language is a different vision of life”

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>