Vizitë në American Corner pranë Bibliotekës kombëtare të Kosovës “ Pjetër Bogdani” ,vizitë në hollin e Bibliotës ku nxënësit patën rast të shohin më afër ekspozitën me publikime nga më të ndryshmet për figurën e heroit të madh kombëtar Gjergj Kastrioi Skenderbeu .
Vizita u përmbyll me një aktivtet shtesë të organizuar në bibliotekën e shkollës, qëllim ky për të harmonizuar leximin nën tingujt e pianos dhe interpretimin e një kënge dhe poezie ,të gjitha këto të përgatitura nga nxënësit tanë.

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>