Article

Aktiviteti humanitar në bashkëpunim me Policinë e Kosovës

28 Dhjetor 2018

Në atmosferën festive të fundvitit, “The British School of Kosova”solidarizohet me qytetarët
 
“The British School of Kosova” me anë të një aktiviteti humanitar të realizuar në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, sot gjatë ditës ka ndaluar veturat e qytetarëve të cilët ishin me fëmijet e tyre duke i përcjellur ata në shkollë.
 
Pas kontrollimit të zakonshëm, policët pjesëmarrës në këtë aktivitet së bashku me nxënësit e “The British School of Kosova”ndanë dhurata dhe fletushka vetëdijesuese për fëmijët e rastit duke i bërë të lumtur ata me një gjest simbolik me rastin e festave të fundvitit.
 
Kjo inciativë e ideuar nga shkolla “The British School of Kosova” përveç që kishte qëllim humanitar, synon të kontribuojë në zhdukjen e stereotipeve të gabuara që ekzistojnë në shoqërinë tone në lidhje me qasjen polic/qytetar.
 
Ky aktivitet do të realizohet edhe ne ditën e nesërme në lokacione tjera.
 
“The British School of Kosova” falënderon Policinë e Kosovës për bashkëpunimin e treguar në realizimin e kësaj iniciative.
Galeria
Video Galeria
Policët shpërndajnë dhurata

Policët shpërndajnë dhurata

Posted by Klan Kosova on E enjte, 27 Dhjetor 2018

.

Të ngjashme
 • Nxënësit e BSK-së, përfaqësuan dinjitetshëm Kosovën në garën e oratorisë në Bullgari

  11 Mars 2019

  Card Image

  Gerta Shkodra, Erza Lalinovci, Leart Saliu dhe Margarita Bërbatovci, ishin pjesëmarrës në garën “Balkan Voices”, e cila u mbajt për tre ditë në qytetin Blagoevgrad të ...

  Më shumë
 • Me aktivitete të ndryshme “The British School of Kosova”, shënoi njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

  05 Mars 2019

  Card Image

  Me një program të pasur kulturor artistik nxënësit e nivelit fillor të shkollës “The British School of Kosova”, shënuan njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosov...

  Më shumë
 • BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga

  05 Mars 2019

  Card Image

  BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga Nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”, të nivelit të mesëm t...

  Më shumë