Article

Njoftim për përfundimin e vitit shkollor 2020/21

01 Korrik 2021

Bazuar në Kalendarin shkollor 2020/21, ju njoftojmë se viti shkollor do të përfundojë më 30 Qershor 2021 për nivelin fillor (klasat e 1-ra deri 5-ta) dhe niveli mesëm i ulët (klasat e 6-ta deri të 8-ta).
Urime dhe suksese të vazhdueshme për fëmijët tuaj dhe nxënësit tanë!
Pushime të këndshme e shëndet të mirë për të gjithë!