Article

BSK Hiking në Prevallë ⛰🚶‍♂️🚶‍♀️

20 Tetor 2019

BSK Hiking në Prevallë ⛰🚶‍♂️🚶‍♀️
Nxënësit e The British School of Kosova, nën udhëheqjen e profesorit të Gjeografisë , Florend Krasniqi, ishin pjesë e aktivitetit të ecjes në natyrë në Malet e Sharrit, mbi qafën e Prevallës. Nxënësit arritën të ngjiten deri rrëzë majës së Guzhbabes, ku burojnë disa nga degët e lumit Lumbardhi i Prizrenit, në lartësi mbidetare afro 2,200m. Përpos socializimit, argëtimit dhe rekreacionit, ky aktivitet pati edhe karakter edukativ. Aktiviteti ishte i ndërlidhur me lëndën e Gjeografisë ku nxënësit paten rastin te degjojne nje ligjerate mbi Parkun Kombetar te Sharrit dhe vlerat natyrore qe ka ky park.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë