Article

Nxënësit e klasave të treta duke lexuar lektyrën “Në prehër të gjyshës” – Anton Çeta.

14 December 2020

Të përfitojmë nga ajo që lexojmë. Sa më shumë që lexojmë libra, ne zhvillojmë imagjinatën, diturinë, urtësinë dhe motivohemi që të lexojmë gjithnjë e më shumë. Ne u kënaqëm shumë duke lexuar lektyrën “Në prehër të gjyshës” – Anton Çeta.

Gallery
Related
 • Summary of the year 2019/2020

  14 July 2020

  Card Image

  We started school year 2019/2020 with big plans, full of positive energy and readier than ever before. We have prepared the whole summer to bring to students a well balanced progra...

  More
 • Reward those who with great merit grabbed the first places in Project Week

  08 July 2020

  Card Image

  After the successfull completion of the project week with the students of the Middle High School of "The British School of Kosova", it was finally the time to reward those who with...

  More
 • American Anthem performed on piano by our student Erica

  04 July 2020

  Card Image

  Independence Day is one of the crucial days in the history of any country. Each 4th of July American nation🇺🇸 takes a moment to reflect on ideals that were founded on, freed...

  More