Article

Gara e Shkencës

18 Maj 2021

U mbajt Gara e Shkencës e organizuar nga The British School of Kosova. Kjo garë është organizar nga mesimdhënësit: Bleranda Mustafa- Matematikë, Ganimete Perçuku-Fizikë, Rilinda Plakaj- Kimi dhe Granit Osaj- Biologji.
Si shkolla pjesëmarrëse kanë qenë: SHFMU ‘’Asim Vokshi’’, SHFMU “Emin Duraku”, SHFMU “Pjetër Bogdani” dhe SHFMU “Xhemajl Mustafa”.
Gara filloi me një fjalë rasti nga Drejtoresha znj. Diana Qarkaxhija, për të vazhduar me një prezentim të shkurtër të shkollës nga nxënësit Ari Ejupi dhe Andi Rexhepi.
Nxënësit i janë nënshtruar kuizit në katër lëndët e lartëcekura përmes pyetjeve me alternativa. Nga të katër shkollat garuese, vendi i parë i takoi shkollës ‘’Emin Duraku’’, vendi i dytë shkollës ‘’Xhemajl Mustafa’’, vendi i tretë shkollës ‘’Pjetër Bogdani’’ dhe vendi i katërt shkollës ‘’Asim Vokshi’’.
The British School of Kosova ju uron suksese të mëtutjeshme nxënësve të të katër shkollave garuese në sfidat që i presin në vijim.
Gjithashtu falenderojmë nxënësit: Andi Rexhepi, Stina Salihu, Erona Bahtiri dhe Ari Ejupi për ndihmën dhe përkushtimin e treguar gjatë procesit të mbarëvajtjes së garës!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë