Article

Gara Komunale e Volejbollit

18 Maj 2021

Gara komunale e Volejbollit në të cilën morrën pjesë edhe nxënësit e shkollës së mesme të ulët të The British School of Kosova.
Lojën e parë e fituam 2-0 kundër SHFMU Iliria e gjithashtu edhe lojën e dytë 2-0 kundër SHFMU Nazim Gafurri.
Ndërsa në finale setin e parë e fitoi SHFMU Emin Duraku, setin e dytë The British School of Kosova dhe atë të tretë SHFMU Emin Duraku 10-6 pikë. The British School of Kosova fitoi vendin e dytë në këtë garë.
Ju lumtë nxënësëve tanë dhe mësimdhënëses Arbnore Perquku për përkushtimin që treguan. Ju urojmë suksese të mëtutjeshme!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë