Article

Java e Testeve

14 Dhjetor 2020

Përgatitjet e nxënësve të shkollës së mesme të ultë për Javën e Testeve. Fokusi, siguria dhe zhvillimi i nxënësve janë prioriteti ynë. Java e Testeve do të ndikojë pozitivisht tek nxënësit në menaxhimin e vetes së tyre por gjithashtu do kenë hapësirë edhe të përgatiten maksimalisht për të arritur sukses më të lartë!

Galeria
Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë