• Ligjëratë nga Profesori i Departmentit të Historisë-Arkeologjisë Arben Hajdari.

  20 Nëntor 2018

  Card Image

  Në kuadër të aktiviteteve jashtëmësimore që zbaton shkolla jonë, në grupin e nxënësve të cilët kanë përzgjedhur Klubin e Arkeologjisë, sot patën rastin të ndjekin ...

  Më shumë
 • Gara e poezisë “Po-e-Zë”

  12 Nëntor 2018

  Card Image

  Dje, me datë 12 Nëntor është mbajtur gara e poezisë “Po-e-Zë” në nivelin e shkollës me nxënësit e nivelit fillor dhe te nivelit të mesëm të ulët. Rreth 80 fëmij...

  Më shumë
 • Trajnimi i Shahut nga Instruktori Korab Krasniqi.

  09 Nëntor 2018

  Card Image

  Sot, me datë 09 Nëntor, në Amfiteatrin e The British School of Kosova është mbajtur Trajnimi i Shahut nga Instruktori Korab Krasniqi.

  Më shumë
 • Ligjëratë informuese nga “Lets Do It Kosova”

  05 Nëntor 2018

  Card Image

  Sot, me datë 5 Nëntor organizata "Lets Do It Kosova" mbajti ligjëratë informuese për nxënësit e The British School of Kosova.

  Më shumë
 • Maturantet eskurzion në Mal të Zi

  05 Nëntor 2018

  Card Image

  Maturantët e The British School of Kosova gjatë ekskursionit në Mal të Zi.

  Më shumë