• BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Nazim Gafurri” 😊

  03 Maj 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Nazim Gafurri”.

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së dalin fitues në krosin pranverorë 2019 🏃‍♂️🏃‍♀️ 🏅

  02 Maj 2019

  Card Image

  Nxënësit e “The British School of Kosova”, Gent Pllana, Diell Mehmedi, Mjellma Ejupi dhe Drin Krasniqi, ishin pjesë e krosit pranverorë të organizuar nga Federata e Sporti...

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Shkëndija” 😊

  30 Prill 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova”, sot mirëpriti në një vizitë nxënësit dhe stafin e mësimdhënësve nga shkolla “Shkëndija”.

  Më shumë
 • Në mësuam së bashku si t’ i germëzojmë shkronjat në gjuhën angleze 🐝

  30 Prill 2019

  Card Image

  Të vegjëlit e klasava të para dhe të dyta të shkollës “The British School of Kosova”, sot ishin pjesë e garës “Spelling bee” e njohur në gjuhën shqipe si, “Germ...

  Më shumë
 • BSK mirëpriti në një vizitë nxënësit e shkollës “Ismail Qemali”

  30 Prill 2019

  Card Image

  Nxënësit e klasave të nënta të shkollës “Ismail Qemali", kanë shprehur interesim për shkollën “The British School of Kosova”, me ç’rast sot kanë vizituar dhe par...

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së ishin pjesë e projektit E-Twinning në Turqi 🇹🇷 👏

  24 Prill 2019

  Card Image

  Nxënësit e shkollës së BSK-së qëndruan për vizitë katër ditore në Stamboll të Turqisë, ku morën pjesë në projektin E-Twinning. Nxënësit e BSK-së punuan online në...

  Më shumë
 • Nxënësit e shkollës Model “Qamil Batalli”, vizituan “The British School of Kosova” 😊

  24 Prill 2019

  Card Image

  Nxënësit e klasave të nënta nga shkolla Model “Qamil Batalli”, vizituan “The British School of Kosova”, me ç’rast kanë parë ambientet ku punohet dhe studiohet pran...

  Më shumë
 • Nxënësit e nivelit të mesëm të lartë me aktivitet garues shënuan Ditën Botërore të Librit 📚✍️✏️

  24 Prill 2019

  Card Image

  Nxënësit e nivelit të mesëm të lartë të “The British School of Kosova” me anë të një aktiviteti garues nga fusha e letërsisë kanë shënuar Ditën Botërore të Lib...

  Më shumë
 • “The British School of Kosova”, me aktivitete të shumta shënoi Ditën Botërore të Librit 📚📖

  24 Prill 2019

  Card Image

  Në kuadër të aktiviteteve të ndryshme të realizuara nga shkolla e BSK-së për nder të Ditës Botërore të Librit, nxënësit e tri niveleve, në këtë shënim organizuan a...

  Më shumë