Article

Ligjërata e mjekut të shkollës për mbipeshën dhe nënpeshën.

11 Shkurt 2021

Mjeku i shkollës, Atdhe Haxhibeqiri, mbajti një ligjeratë të shkurtër në klasët e pesta rreth mbipeshës dhe nënpeshës. Ai tregoi për rreziqet që sjellin ato dhe ushqimet të cilat ndikojnë negativisht në shëndetin e tyre. Nxënësit e mirëpritën shumë këtë ligjëratë dhe mësuan shumë prej saj.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësi i klasës së 3-të, Diell Sadriu, shkruajti një letër për Presidentin Joe Biden.

  02 Mars 2021

  Card Image

  Nxënësi i klasës së 3-të, Diell Sadriu, nga The British School of Kosova, shkruajti një letër për Presidentin Joe Biden duke kërkuar mbështetjen e tij, sepse ai do të d...

  Më shumë
 • Nxënësit e klasës 1/A duke luajtur me kukulla tregimin “Elfët & Këpuctari”

  02 Mars 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Punimet për Festën e Pavarësisë së Kosovës

  15 Shkurt 2021

  Card Image

  Nxënësit e klasës parafillore dhe punimet e tyre të mrekullueshme për festën e Pavarësisë së Kosovës!

  Më shumë