Article

Ligjëratë vetëdijesuese mbi temën “Përdorimi i Lëndëve Narkotike dhe pasojat e saj”.

25 Dhjetor 2018

Në kuadër të aktiviteteve që realizon The British School of Kosova, për dy ditë radhazi është mbajtur ligjëratë vetëdijesuese mbi temën “Përdorimi i Lëndëve Narkotike dhe pasojat e saj”.

Ligjërata u mbajt nga Rreshteri i Policisë se Kosovës Z.Besim Muriqi, ku nxënësit e BSK-së patën mundësi të informohen rreth kësaj dukurie negative vdekjeprurëse që dëmton të mirën e përgjithshme të shoqërisë.

Galeria
Të ngjashme
 • Dita ndërkombëtare e fëmijëve 1 qershori

  01 Qershor 2020

  Card Image

  Dita ndërkombëtare e fëmijëve është 1 qershori. Fëmijët e të gjitha moshave kërkojnë që këtë ditë të jenë të lumtur dhe ta festojnë së bashku me prindër. Nxën...

  Më shumë
 • Interpretimi i këngës Imagine-John Lennon nga nxënësit

  27 Maj 2020

  Card Image

  Tani kur njerëzimi po kalon nëpër një kohë të vështirë dhe po e ndjejmë nevojën për unitet botëror më shumë se kurrë më parë, mësimdhënësi jonë, maestro Arlind...

  Më shumë
 • Maturantë të gjeneratës 2020 të The British School Kosova

  26 Maj 2020

  Card Image

  Të dashur maturantë të gjeneratës 2020 të The British School of Kosova, Sot është një ditë e rëndësishme për të gjithë ne, është dita e fundit e mësimit tuaj të ...

  Më shumë