Article

Ndara e Çmimeve për nxënësit e dalluar të nivelit të mesëm të lartë (10-12)

27 Dhjetor 2018

Tashmë është bërë traditë e shkollës, ndarja e cmimeve për nxënësit e dalluar në “The British School of Kosova”

Mund të themi, që e gjithë kjo shërben si një formë e mirë për të promovuar vlera pozitive në shkollë si dhe për inkurajimin e nxënësve në arritjen e sukseseve të tyre.

Sot, me datë 27 Dhjetor janë ndarë shpërblimet për nxënësit e dalluar të nivelit të mesëm të lartë, dhe disa nga çmimet e ndara ishin këto:

1. Çmimi i Personalitetit
2. Nxënësi hulumtues
3. Nxënësi mentor
4. Nxënësi miqësor
5. Nxënësi përgjegjës
6. Nxënësi i përmirësueshëm
7. Golden Student

Galeria
Të ngjashme
 • Shkolla Verore 2019🤽‍♀️🚴‍♀️⛹️‍♀️🤾‍♀️🎈🏊‍♂️🎭☀️

  07 Qershor 2019

  Card Image

  The British School of Kosova ka organizuar shkollën verore e cila do të mbahet nga data 24 Qershor deri me datë 5 Korrik 2019. Java e parë do të mbahet nga data 24 deri me 28...

  Më shumë
 • Ka filluar java e testeve në “The British School of Kosova” për periudhën e tretë

  06 Qershor 2019

  Card Image

  Ka filluar java e testeve në "The British School of Kosova" për periudhën e tretë të vitit shkollor 2018/2019. Përmes këtyre testeve, nxënësit do të vlerësohen për të ...

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së u certifikuan për pjesëmarrje në Panairin Shkencor 2019 🏅🔍🖋

  06 Qershor 2019

  Card Image

  Mbi 100 punime shkencore ditë më parë u ekspozuan në sheshin “Adem Jashari”, ku nxënësit e shkollës “The British School of Kosova” pas një punë

  Më shumë