Article

Në kuadër të lëndës Metodat Hulumtuese maturantët e BSK-së, kanë prezentuar punimet e tyre hulumtuese me tema të ndryshme

02 Qershor 2021

Në kuadër të lëndës Metodat Hulumtuese, në udhëheqjen e prof. Mevlyde Hyseni, maturantët e BSK-së, kanë prezentuar punimet e tyre hulumtuese me tema të ndryshme.
Temat hulumtuese të prezentuara:
– Ndkimimi i Pandemisë Covid-19 në cilësinë e procesit mësimor në BSK.
– Influenca e keqe e shoqërisë tek adoleshetët.
– Raporti prindër-fëmijë tek moshat 15-18 vjet.
– Aktivitetet sportive në BSK.

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë