Article

Our chemis-tree! Pema jonë e festave të fundvitit!

18 Dhjetor 2020

Çdo eksperiment briliant, si çdo vepër e madhe artistike, fillon me një akt imagjinate.
Nxënësit e klasëve 10-12 të shkollës sonë shprehën entuziazmin për festat e fundvitit në lëndën e Kimisë.
Kombinimi i shkencës dhe entuziazmit të festave të fundvitit, mbyllur në çdo balonë laboratorike, shprehin dashurinë dhe pasionin tonë për shkencën dhe festat e fundvitit.
Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë