Article

Parafillorët shënojnë përfundimin e gjysmëvjetorit të parë

18 Dhjetor 2020

Nxënësit e klasës parafillore shënojnë përfundimin e gjysmëvjetorit të parë me dekorime të ndryshme.
Ata u kënaqën shumë dhe treguan bashkëpunim të jashtëzakonshëm.
Galeria
Video Galeria

Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë