Article

Programi Bursave Stipendium Hungaricum

20 Dhjetor 2018

Hungaria ofron 50 bursa për studentët e Kosovës për vitin akademik 2019-2020

Sot, nxënësit e The British School of Kosova janë informuar për Programin e Bursave Stipendium Hungaricum. Kristina Szabo nga Ambasada e Hungarisë, informoi rreth kushteve të përfitimit të bursës dhe procedurës së aplikimit që nxënësit duhet të ndjekin për të aplikuar për ndonjë program të bursave në Hungari.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësit e BSK-së, përfaqësuan dinjitetshëm Kosovën në garën e oratorisë në Bullgari

  11 Mars 2019

  Card Image

  Gerta Shkodra, Erza Lalinovci, Leart Saliu dhe Margarita Bërbatovci, ishin pjesëmarrës në garën “Balkan Voices”, e cila u mbajt për tre ditë në qytetin Blagoevgrad të ...

  Më shumë
 • Me aktivitete të ndryshme “The British School of Kosova”, shënoi njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

  05 Mars 2019

  Card Image

  Me një program të pasur kulturor artistik nxënësit e nivelit fillor të shkollës “The British School of Kosova”, shënuan njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosov...

  Më shumë
 • BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga

  05 Mars 2019

  Card Image

  BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga Nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”, të nivelit të mesëm t...

  Më shumë