Article

Projekti MAAT

14 Dhjetor 2020

Projekti MAAT synon të ndihmojë familjet në nevojë për të kaluar më lehtë muajt e ftohtë të dimrit.
Projekti MAAT prezantohet përmes pemës së dekoruar me karta të vogla në të cilat janë shkruar produkte të ndryshme ushqimore.
Ky është viti i tetë që Projekti MAAT grumbullon produkte ushqimore dhe i shpërndan tek familjet e përzgjedhura me ndihmën e Kryqit të Kuq!

Galeria
Të ngjashme
 • Transporti shkollor

  20 Janar 2021

  Card Image

  The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxënësit e shkollës. Transporti shkollor është i organizuar në një nivel të lartë me kushtet më ...

  Më shumë
 • Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

  18 Janar 2021

  Card Image

  Sot filloi gjysmëvjetori i dytë. Me shpresën se ky vit do të jetë më i mirë se viti që shkoi, ju urojmë shumë shëndet, mbarësi e suksese nxënësve tanë!

  Më shumë
 • Nxënësja e The British School of Kosova, Lea Nobërdaliu, shpërblehet me çmimin Vullnetarja e Vitit 2020.

  19 Dhjetor 2020

  Card Image

  Më shumë