Article

Shënohet 1 Qershori, Dita e Fëmijëve me aktivitete të shumta në BSK

02 Qershor 2021

The British School of Kosova ka shënuar 1 Qershorin, Ditën e Fëmijëve me aktivitete të ndryshme ku patën Këndin e lojërave, të artit, vallëzimit dhe ngjyrosjes së fytyrës. Nxënësit kaluan çaste të mrekullueshme me mësuesit e tyre!

Urime Dita e Fëmijëve, 1 Qershori të gjithë fëmijëve!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë