Article

“The British School of Kosova”, alternativa e parë për transfer të nxënësve

29 Janar 2019

Një numër i madh i nxënësve që deri tani kanë vijuar mësimet në shkolla publike apo private, tash e tutje kanë vendosur që shkollimin e tyre të i’ a besojnë shkollës “The British School of Kosova”.Të tillë janë edhe nxënësit, Joni Keçi, Dren Halimi, And Kutllovci dhe Tuan Ramaxhiku.

Për ta shkolla “The British School of Kosova”, është një vend ideal për të mësuar. Ata u shprehën duke thënë se hapësirat moderne që posedon shkolla, mënyrat bashkëkohore të mësimit, ushqimi i shëndetshëm, stafi i mësimdhënësve e shumë faktorë të tjerë i kanë përmbushur ata si nxënës në shkollën e tyre të re.

Kalimin e fëmijëve të tyre në BSK e mirëpritën edhe prindërit, ata u shprehën të lumtur dhe mirënjohës ndaj shkollës “The British School of Kosova”.

Galeria
Të ngjashme
 • Laboratorin e Biologjisë në BSK sot e vizituan nxënësit e klasës së gjashtë

  07 Shkurt 2019

  Card Image

  Në laboratorin e Biologjisë në shkollën e BSK-së, zhvillohen të gjitha orët laboratorike të njësive mësimore. Falë mjeteve moderne që ky laborator posedon, nxënësit k...

  Më shumë
 • Filmi vizatimor, “Kung Fu Panda”, argëtoi nxënësit e nivelit fillor të BSK-së

  05 Shkurt 2019

  Card Image

  Nxënësit e nivelit fillor të BSK-së, sot patën mundësinë që në teatrin e Kolegjit AAB “Faruk Begolli”, të ndjekin filmin e animuar “Kung Fu Panda”, film ky i cili...

  Më shumë
 • Nxënësit e nivelit të mesëm të BSK-së, diskutuan për “Filantropinë”

  31 Janar 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova” në bashkëpunim me organizatën “Forumi për iniciativa qytetare”, organizuan ligjëratë me temën “Filantropia për zhvillim të qëndru...

  Më shumë