Article

The British School of Kosova ofron zhvillim profesional dhe akademik për fëmijët tuaj.

29 Janar 2021

The British School of Kosova ofron një program të pasur zhvillimi profesional dhe akademik për fëmijët tuaj.
The British School of Kosova është e përkushtuar të krijojë një ambient të ngrohtë akademik duke ofruar: vakte, transport, vizita dhe aktivitete kurrikulare dhe jashtëshkollore, siguri, mjek dhe psikolog.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësi i klasës së 3-të, Diell Sadriu, shkruajti një letër për Presidentin Joe Biden.

  02 Mars 2021

  Card Image

  Nxënësi i klasës së 3-të, Diell Sadriu, nga The British School of Kosova, shkruajti një letër për Presidentin Joe Biden duke kërkuar mbështetjen e tij, sepse ai do të d...

  Më shumë
 • Nxënësit e klasës 1/A duke luajtur me kukulla tregimin “Elfët & Këpuctari”

  02 Mars 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Punimet për Festën e Pavarësisë së Kosovës

  15 Shkurt 2021

  Card Image

  Nxënësit e klasës parafillore dhe punimet e tyre të mrekullueshme për festën e Pavarësisë së Kosovës!

  Më shumë