Article

Trajnimi i Shahut nga Instruktori Korab Krasniqi.

09 Nëntor 2018

Sot, me datë 09 Nëntor, në Amfiteatrin e The British School of Kosova është mbajtur Trajnimi i Shahut nga Instruktori Korab Krasniqi.

Trajnimi u mbajt në dy sesione ndaras: për nivelin e mesëm të ulët dhe për nivelin e mesëm të lartë.

Interesimi i nxënësve për tu trajnuar për rregullat e lojës së shahut ishte shumë i madh, përshkak se e cilësuan si një mënyrë te dobishme për ngritjen e inteligjencës dhe shkathtësive tjera profesionale.

“Chess is intellectual gymnastics”

– Wilhelm Steinitz

Galeria
Të ngjashme
 • Universiteti Amerikan në Bullgari në vizitë në BSK!

  15 Tetor 2019

  Card Image

  The British School of Kosova u vizitua nga zyrtarja e zyrës së rekrutimit të Universitetit Amerikan në Bullgari. Nxënësit tanë patën rastin të njoftohen me kushtet e studi...

  Më shumë
 • Nxënësit maturantë të The British School of Kosova në ekskursion në Mal të Zi.🇲🇪

  14 Tetor 2019

  Card Image

  Gjatë 5 ditëve, nxënësit patën rastin që përmes shëtitjes me anije të përcjellë me guidë profesionale të vizitojnë të gjitha qytetet e rëndësishme në rivieren mal...

  Më shumë
 • Vizitë në kompaninë “Frutomania”🍎🍐🍓 dhe Shpella e Gadimes 🗿

  11 Tetor 2019

  Card Image

  Në kalendarin e aktiviteteve kurrikulare të vitit shkollor 2019/2020, sot u realizua vizita në kompaninë “Frutomania”, ku nxënësit patën rastin të përcjellin

  Më shumë