Article

Troi Tahirsylaj, nxënës i klasës IV/A ka zgjedhur që përmes një prezantimi të punuar në PowerPoint t’ia uroj mësueses “7 Marsin”, Ditën e Mësuesit.

07 Mars 2021

Edhe pse akoma të vegjël, nxënësit dijnë t’i vlerësojnë mësimdhënësit dhe punën e tyre. Troi Tahirsylaj, nxënës i klasës IV/A ka zgjedhur që përmes një prezantimi të punuar në PowerPoint t’ia uroj mësueses “7 Marsin”, Ditën e Mësuesit. Të lumtë Troi!

Galeria
Të ngjashme
 • Premiera e shfaqjes edukativo-arsimore “Detyrat e shtëpisë”

  01 Korrik 2021

  Card Image

  Premiera e rradhës, shfaqje për fëmijë “Detyrat e shtëpisë” – shfaqje edukativo-arsimore dhe argëtuese. Përveq buzëqeshjes dhe interaktivitetit, shfaqja “Detyrat ...

  Më shumë
 • Programi i fundvitit në klasën përgatitore

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Programi i fundvitit te klasa përgatitore me mësueset Zade Metaj & Ardijana Dili. Ju dëshirojmë suksese pa fund nxënësëve tanë në shkollimin e mëtutjeshëm!

  Më shumë
 • Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës

  29 Qershor 2021

  Card Image

  Vincenzo, nxënësi i klasës 4/A në BSK morri pjesë në Kampionatin e Gjimnastikës Artistike të Kosovës. Ai u rendit i pari në ushtrimet individuale të dyshemesë dhe disip...

  Më shumë