Article

Turniri i Sportit me nxënësit e nivelit të mesëm të ulët (6-9).

07 Dhjetor 2018

Në sallën e sportit të The British School of Kosva, për dy ditë radhazi u mbajt Turniri i Sportit me nxënësit e nivelit të mesëm të ulët (6-9).

Turniri i sportit u realizua në dy disiplina:Futbooll dhe Vojelboll në të cilat nxënësit fitues të vendeve të para dhe të dyta u shpërblyen me medalje dhe trofe.

I gjithë organizimi u mirëprit nga nxënësit për shkak se aktiviteti fizik dhe sporti duhet të jenë pjesë thelbësore e përditshme e jetesës.

Galeria
Të ngjashme
 • Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana.

  20 Tetor 2020

  Card Image

  Nxënësit e klasëve të pesta vizituan Parkun Arkeologjik Ulpiana. Vizita ishte me karakter arsimor përmes të cilës ata forcuan njohuritë e tyre në lëndën e Historisë. At...

  Më shumë
 • The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021

  14 Shtator 2020

  Card Image

  The British School of Kosova filloi sot vitin e ri shkollor 2020/2021 por në rrethana të pazakonta, me rregulla dhe kujdes të shtuar. Në ceremoninë hapëse të vitit të ri s...

  Më shumë
 • Intervista e Drejtoreshës Diana Qarkaxhija dhënë për RTK

  02 Shtator 2020

  Card Image

  Falë kushteve dhe hapësirës që The British School of Kosova, e ka në dispozicion, ne kemi bërë të gjitha përgatitjet sipas parametrave të kërkuara për mbrojtje nga infe...

  Më shumë