Article

Vizita e KOMS në The British School of Kosova rreth higjienës orale

19 Mars 2021

Sot në The British School of Kosova na vizituan studentet e Stomatologjisë të organizatës KOMS (Kosova’s Organization of Medical Students) për t’i informuar nxënësit e klasave të para dhe të dyta rreth higjienës orale dhe mirëmbajtjes së dhëmbëve. Kjo temë u mirëprit nga nxënësit dhe prej saj mësuan shumë!

Galeria
Të ngjashme
 • Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni

  21 Prill 2021

  Card Image

  Nxënësja e klasës së tretë, Kanina Sheremeti, morri pjesë në Garat Ndërkombëtare të Pianos “Musical Lace” në Idrija, Slloveni. Kanina doli fituese e çmimit të dyt...

  Më shumë
 • Aktivitet në klasën parafillore për stinën e Pranverës

  21 Prill 2021

  Card Image

  Më shumë
 • Mësimi në distancë

  16 Prill 2021

  Card Image

  Po vazhdon mësimi në distancë në shkollën e mesme të lartë (klasat 10-12).

  Më shumë