Article

Vizita sistematike mjekësore të nxënësve të BSK-së

14 Dhjetor 2018

Vizita sistematike mjekësore të nxënësve të BSK-së

Në kuadër të shërbimeve të shumta, BSK ofron shërbime mjekësore përmes Doktoreshës së shkollës, e cila me punën dhe përkushtimin e saj luan rol të rëndësishëm në shëndetin dhe mirëqenien e nxënësve.

Galeria
Të ngjashme
 • Aktiviteti humanitar në bashkëpunim me Policinë e Kosovës

  28 Dhjetor 2018

  Card Image

  Në atmosferën festive të fundvitit, “The British School of Kosova”solidarizohet me qytetarët “The British School of Kosova” me anë të një aktiviteti humanitar të r...

  Më shumë
 • Ndara e Çmimeve për nxënësit e dalluar të nivelit të mesëm të lartë (10-12)

  27 Dhjetor 2018

  Card Image

  Tashmë është bërë traditë e shkollës, ndarja e cmimeve për nxënësit e dalluar në “The British School of Kosova

  Më shumë
 • Ndara e Çmimeve për nxënësit e dalluar të nivelit të mesëm të ulët  (6-9)

  26 Dhjetor 2018

  Card Image

  Sot është realizuar Ceremonia e Ndarjes së Çmimeve për nxënësit e dalluar të nivelit të mesëm të ulët  (6-9)

  Më shumë