Article

Through a virtual conference, a lecture titled Transitional Justice in Kosovo was held at BSK

10 April 2020

Through a virtual conference, a lecture titled Transitional Justice in Kosovo was held at The British School of Kosovo, organized by the Humanitarian Law Center in Kosovo. The lecture focused on the events of the last war in Kosovo, the rights of the victims and the families of the victims today, the trials for war crimes, etc. BSK students had the opportunity to listen to the lecture by the Executive Director of FDHK, Mr. Bekim Blakaj, to ask questions and share their opinions about this topic.
#TheBritishSchoolofKosova
#QualityEducation
🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Gallery
Video Gallery

Through a virtual conference, a lecture titled Transitional Justice in Kosovo was held at The British School of Kosovo, organized by the Humanitarian Law Center in Kosovo. The lecture focused on the events of the last war in Kosovo, the rights of the victims and the families of the victims today, the trials for war crimes, etc. BSK students had the opportunity to listen to the lecture by the Executive Director of FDHK, Mr. Bekim Blakaj, to ask questions and share their opinions about this topic.#TheBritishSchoolofKosova#QualityEducation🇬🇧🇬🇧🇬🇧Përmes një konference virtuale, në The British School of Kosova u mbajt ligjerata, Drejtesia Tranzicionale në Kosovë, organizuar nga Fondi për të Drejtën Humanitare në Kosovë. Ligjërata kishte në fokus ngjarjet e luftës së fundit në Kosovë, të drejtat e viktimave dhe familjeve të viktimave sot, gjykimet për krime lufte etj. Nxënësit e BSK patën mundësinë që të dëgjojnë ligjëratën nga drejtori ekzekutiv i FDHK, zotëri Bekim Blakaj, të parashtrojnë pyetje dhe të ndajnë mendimet e tyre mbi këtë temë.#TheBritishSchoolofKosova#EdukimCilësor🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Posted by The British School of Kosova on E premte, 10 April 2020

.

Related
 • Nxënësit e klasave të treta duke lexuar lektyrën “Në prehër të gjyshës” – Anton Çeta.

  14 December 2020

  Card Image

  More
 • Summary of the year 2019/2020

  14 July 2020

  Card Image

  We started school year 2019/2020 with big plans, full of positive energy and readier than ever before. We have prepared the whole summer to bring to students a well balanced progra...

  More
 • Reward those who with great merit grabbed the first places in Project Week

  08 July 2020

  Card Image

  After the successfull completion of the project week with the students of the Middle High School of "The British School of Kosova", it was finally the time to reward those who with...

  More