Konkurs për regjistrimin e hershëm 2022/2023

The British School of Kosova shpall konkurs për regjistrimin e hershëm të nxënësve për vitin shkollor 2022/2023 ?
Nëse dëshironi që fëmija juaj të krijoj parakushtet për një të ardhme të ndritur, ejani në The British School of Kosova, aty ku edukimi cilësor paraqet thelbin e ekzistimit tonë. Në The British School of Kosova fëmija juaj do të gjej siguri, ushqim cilësor, mjedis miqësor dhe mbi të gjitha mësimdhënie bashkëkohore.

Përfitoni deri në 40% zbritje për regjistrimin e nxënësve!

Për t’u informuar më shumë na kontaktoni në numrat e tel: 038 600 888 & 045 150130 ☎️ ose aplikoni online: https://bit.ly/3iSYCvN

 

 

 

 

 

 

Shiko madhësinë e plotë.

 

Text Section Image
KONKURS
Powered by