Transporti

The British School of Kosova ofron siguri të lartë të transportit për nxenesit e shkollës. Në ekskursionet, teatër, ekspozita, koncerte dhe aktivitete të ndryshme shkollore dhe jashtëshkollore, nxënesit shkojnë më autobusët më modern të shkollës, në të cilët gjithçka është në varësi të sigurisë, rehatisë dhe edukimit të tyre.

Galeria