Biblioteka

Biblioteka e shkollës është hapësira ku nxënësit e BSK-së mund të eksplorojnë universin dhe të pasurojnë dijen e tyre me leximin e librave dhe literaturës akadamike që ofrohet në shërbimin e tyre.

Biblioteka e shkollës ka për qëllim të:

  • Ofrojë një gamë të gjerë të librave dhe literaturës duke ndikuar në të mësuarit gjatë gjithë jetës;
  • Të jetë faktor kyç në zhvillimin e një kulture që promovon rëndësine e leximit dhe
  • Të mundësojë shfrytëzimin e një hapësire relaksuese për nxënësit.
Text Section Image
Galeria