• Nxënësit e BSK-së, përfaqësuan dinjitetshëm Kosovën në garën e oratorisë në Bullgari

  11 Mars 2019

  Card Image

  Gerta Shkodra, Erza Lalinovci, Leart Saliu dhe Margarita Bërbatovci, ishin pjesëmarrës në garën “Balkan Voices”, e cila u mbajt për tre ditë në qytetin Blagoevgrad të ...

  Më shumë
 • Me aktivitete të ndryshme “The British School of Kosova”, shënoi njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

  05 Mars 2019

  Card Image

  Me një program të pasur kulturor artistik nxënësit e nivelit fillor të shkollës “The British School of Kosova”, shënuan njëmbëdhjetë vjetorin e Pavarësisë së Kosov...

  Më shumë
 • BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga

  05 Mars 2019

  Card Image

  BSK-në e vizituan përfaqësues të Universitetit “Anglo American University” nga Praga Nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”, të nivelit të mesëm t...

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së, po qëndrojnë për vizitë në qendrat më të mira të skijimit

  05 Mars 2019

  Card Image

  Krahas aktiviteteve të shumta sportive që organizohen nga shkolla “The British School of Kosova”, skijimi është një nga fushat sportive në të cilën nxënësit e kësaj ...

  Më shumë
 • Laboratorin e Biologjisë në BSK sot e vizituan nxënësit e klasës së gjashtë

  07 Shkurt 2019

  Card Image

  Në laboratorin e Biologjisë në shkollën e BSK-së, zhvillohen të gjitha orët laboratorike të njësive mësimore. Falë mjeteve moderne që ky laborator posedon, nxënësit k...

  Më shumë
 • Filmi vizatimor, “Kung Fu Panda”, argëtoi nxënësit e nivelit fillor të BSK-së

  05 Shkurt 2019

  Card Image

  Nxënësit e nivelit fillor të BSK-së, sot patën mundësinë që në teatrin e Kolegjit AAB “Faruk Begolli”, të ndjekin filmin e animuar “Kung Fu Panda”, film ky i cili...

  Më shumë
 • Nxënësit e nivelit të mesëm të BSK-së, diskutuan për “Filantropinë”

  31 Janar 2019

  Card Image

  “The British School of Kosova” në bashkëpunim me organizatën “Forumi për iniciativa qytetare”, organizuan ligjëratë me temën “Filantropia për zhvillim të qëndru...

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së, Rreze Shala dhe Jon Dubova krijuan liftin hidraulik dhe robotin hidraulik

  30 Janar 2019

  Card Image

  Në kuadër të lëndës së Fizikës, nxënësit e klasës së gjashtë, Rreze Shala dhe Jon Dubova, pasi mësuan anën teorike të njësisë “Shtypja në lëngje” (Ligji i Pa...

  Më shumë
 • “The British School of Kosova”, alternativa e parë për transfer të nxënësve

  29 Janar 2019

  Card Image

  Një numër i madh i nxënësve që deri tani kanë vijuar mësimet në shkolla publike apo private, tash e tutje kanë vendosur që shkollimin e tyre të i’ a besojnë shkollës...

  Më shumë
 • Nxënësit e BSK-së, shënuan Ditën Botërore të Komplimenteve

  24 Janar 2019

  Card Image

  Mëngjesi i sotëm ka filluar më ndryshe se ditëve të zakonshme për nxënësit e nivelit fillor të shkollës “The British School of Kosova”, kjo pasiqë sot ata së bashku...

  Më shumë