Article

Turniri i futbollit

01 Mars 2023

’’The British School of Kosova’’ organizoi turnirin e radhës së futbollit, për nivelin e Shkollës së Mesme të Lartë.

Ky turnir kishte karakter garues dhe ishte tejet atraktiv, sepse nxënësit e këtij niveli sfiduan njëri-tjetrin me lojëra të bukura për sy të publikut por edhe shumë profesionale. Në finale të këtij turniri shkuan klasa XII/1 dhe X/1. Ballafaqimi mes dy klasave dhe emocioniet e finales i shtuan madhështinë turnirit.

Triumfues i kësaj gare doli klasa XII/2, me rezultat 4 me 3. The British School of Kosova përgëzon të gjithë nxënësit për angazhimin e tyre!

Galeria
Të ngjashme
 • Në BSK shënohet Dita e Poezisë

  24 Mars 2023

  Card Image

  Poezia është pikturë që dëgjohet" – ishin fjalët e Leonardo da Vinҁit me të cilën filloi “Ora e Poezisë” në BSK. E shenjuar në kuadër Ditës së Poezisë, kjo ng...

  Më shumë
 • Balkan Voices 2023

  24 Mars 2023

  Card Image

  Nxënësit e The British School of Kosova, Erlisa Buzhala (klasa 10), Nida Shulemaja (klasa 11) dhe Polat Ismajli (klasa 12), nën mentorimin e profesorëve tanë, Florend Krasniqi...

  Më shumë
 • Punime rreth dizajnit të enterierit dhe eksterierit.

  21 Shkurt 2023

  Card Image

  Sot, nxënësit e klasave të 8-ta të The British School of Kosova, punuan punime të dizajnit të enterierit dhe eksterierit. Ata mësuan si të bëjnë matjet, dizajnimin me vij...

  Më shumë