Suksesi i nxënësve tanë

Një sukses i padiskutueshëm për shkollën është regjistrimi i katër nxënësve në top universitete të ndryshme të Evropës:

Anda Murtezani, Arnis Fushtica, Leutrim Halimi dhe Lavdije Ahmedi do t’i vazhdojnë studimet e tyre në universitetet si: “Rotterdam University”- Holandë, “Eötvös Loránd”- Hungari, “Hochschule Luzern” – Zvicër, “Bahçeşehir”- Turqi.

Text Section Image