Article

Festa e Pashkëve Katolike

19 Prill 2019

Njoftohen të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës “The British School of Kosova”, se duke u bazuar në Kalendarin shkollor 2018/19, me rastin e Festës së Pashkëve Katolike, më datë 22 prill 2019 (e hënë), nuk do të punohet.

Urime festa besimtarëve katolikë!

“The British School of Kosova”