Article

Festa e Pashkëve Ortodokse dhe Dita Ndërkombëtare e Punës

26 Prill 2019

Në bazë të Kalendarit Shkollor 2018/19, të bazuar në Ligjin për Festat Zyrtare të Republikës së Kosovës, ju njoftojmë se “The British School of Kosova” nuk do të punojë nga dt. 29.04.2019, (e hënë), me rastin e festës se Pashkëve Ortodokse, 30.04.2019 (e marte) dhe me dt. 01.05.2019 (e merkurë) me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Punës.
Data 30 prill 2019, do të lidhet me datat e lartcekur, e cila ditë do të zëvendësohet në fundvitin shkollor 2018/19!

Orari i rregullt i punës do të vazhdoj me datën 02.05.2019, (e enjte).

Me respekt,
The British School of Kosova