Article

Festa

21 Gusht 2018

Njoftim
21 gusht 2018

Njoftohen të gjithë prindërit, mësimdhënësit dhe nxënësit e shkollës “The British School of Kosova”, se duke u bazuar në Kalendarin shkollor 2018/19, me rastin e Festës së Kurban Bajramit, më datë 21 gusht 2018 (martë) do të jetë ditë pushimi.

Urime festa të gjithë besimtarëve myslimanë!

“The British School of Kosova”