Article

Festat e Krishtlindjeve Katolike

25 Dhjetor 2018

Njoftohen të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit e shkollës “The British School of Kosova”, se duke u bazuar në Kalendarin shkollor 2018/19, me rastin e Festës së Krishtlindjeve Katolike, më datë 25 dhjetor 2018 (martë), nuk do të punohet.

Urime festa besimtarëve katolikë!

“The British School of Kosova”