Article

Fillimi i gjysmëvjetorit të dytë

15 Janar 2021

Ju njoftojmë se duke u bazuar në Vendim të MASH – (Ministria e Arsmit dhe Shkencës), procesi i rregullt mësimor për gjysmëvjetorin e dytë do të filloj më 18.01.2021 (E hënë) në orar të rregullt.
The British School of Kosova, uron për të gjithë nxënësit shumë suksese në gjysmëvjetorin e dytë!