Article

Fillimi i vitit të ri shkollor 2019/20

31 Gusht 2019

Fillimi i vitit të ri shkollor 2019/20

Procesi i mësimit dhe ceremonia e hapjes së vitit shkollor 2019/2020, do të fillojë të hënën më 2 shtator nga ora 09:00.

Ju mirëpresim & suksese!