Article

Gëzuar ditën e Kushtetutës, Kosovë!

09 Prill 2020

Kjo ditë na kujton përpjekjet dhe sakrificën e shumë gjeneratave të kaluara për vendosjen e themeleve kushtetuese dhe na kujton përgjegjësitë dhe detyrimet që të gjithë kemi marrë përsipër me miratimin e Kushtetutës së Kosovës së Pavarur. Kushtetuta e Republikës së Kosovës është frymëzimi ynë për të ecur përpara drejt vlerave integruese euro-atlantike.??

Gëzuar ditën e Kushtetutës, Kosovë!??