Article

Java e Testeve për periudhën e dytë

11 Shkurt 2021

The British School of Kosova njofton të gjithë nxënësit se Java e Testeve për periudhën e dytë do të filloj më 10 Mars 2021 dhe do të përfundoj më 17 Mars 2021.
Ju urojmë suksese dhe punë të mbarë të gjithë nxënësve!