Article

Njoftim

08 Maj 2019

Njoftohen të gjithë prindërit, nxënësit dhe mësimdhënësit e “The British School of Kosova”, se duke u bazuar në Kalendarin shkollor 2018/19, me rastin e Ditës së Evropës, nuk do të punohet me datën 09 maj 2019, (e enjte).

Procesi i rregullt mësimor do të vazhdoj me datën 10 maj 2019, (e premte).
Pushim të këndshëm të gjithëve!

The British School of Kosova