Article

Njoftim

20 Maj 2019

Ju njoftojmë se Testi i Arritëshmërisë, klasa e IX-të, i cili sipas Ministrisë se Arsimit ishte planifikuar të mbahet me datë 25 maj 2019 është zhvendosur me datën 31 maj 2019.

Arsyeja e shtyrjes së datës së testit të Arrishtshmërisë është vazhdimi i procesit mësimor për një javë në shkollat publike për shkak të greves në arsim ne janar të 2019-tes.
Pasi që të caktohen qëndrat për mbajtjen e testit dhe koha nga DKA (Drejtoria Komunale e Arsimit) do të njoftoheni menjëherë nga administrata e shkollës sonë.
Gjithë të mirat dhe shumë suksese për nxënësit tanë!

Ju faleminderit!